هشتگ گذاری در شبکههای اجتماعی
چرا به هشتگ ها نیازمندیم؟
هر آنچه در مورد سئو نویسی در موتورهای جست و جو مثل گوگل میدانیم در شبکه های مجازی و پلتفرمی مثل اینستاگرام هم به آن نیازمندیم، در اینجا برای هر محتوا در فرمت عکس و ویدیو فضایی به اسم کپشن وجود دارد که همهی توضیحات محتوا در آنجا نوشته میشود، اما با سرچ کردن به این نوشته ها دسترسی پیدا نخواهیم کرد، همهی تلاشی که در مسیر سئو در موتورهای جستجو برای بهتر، بیشتر و دقیق تر دیده شدن انجام میشد در شبکههای اجتماعی به کمک هشتگ ها انجام میشود و بدیهیست که هر محتوا در این فضا برای رسیدن به مخاطب خود به هشتگ ها نیازمند است.
هشتگ چیست؟
هر کلمه و حتی ایموجی که بعد از علامت «#» قرار گیرد هشتگ نامیده میشود، در منطق هشتگ گذاری فاصلهها معنایی ندارند و از فاصله در هشتگ نمیتوان استفاده کرد و بعنوان یک قانون نا نوشته در جایی که بخواهند بیش از یک کلمه را با هم در یک هشتگ بنویسند از آندر لاین «_» استفاده میشود برای مثال عبارت «تولید محتوا» به این شکل هشتگ میشود «#تولید_محتوا»
اینستاگرام پایه گذار استفاده از هشتگ ها بوده است و در این فضا میشود هشتگ ها را سرچ کرد و حتی میتوان یک هشتگ را دنبال کرد و بعد از دنبال کردن یک هشتگ هر پستی که آن هشتگ را در کپشن خود داشته باشد در قسمت خانه در بین پستهای صفحاتی که فرد دنبال یا به اصطلاح فالو کرده است نمایش داده میشود. شرط نمایش داده شدن یک پست هشتگ دار پابلیک بودن آن صفحه است، هشتگ گذاری در پیجهایی که قفل هستند و برای همه در دسترس نیستند نتیجهی خاصی نخواهد داشت.
همانطور که گفته شد هشتگ ها ابتدا در اینستاگرام معرفی شدند اما امروزه در شبکه های مجازی دیگر مثل توییتر هم مورد استفاده قرار میگیرند.
چگونه باید از هشتگها استفاده کرد؟
هر پست که به دنبال مخاطب خاصی در فضای مجازی میگردد به چند کلمهی کلیدی نیازمند است که بصورت هشتگ در کپشن قرار بگیرد پیدا کردن هشتگهای مناسب کار سخت و پیچیدهای نیست فقط باید چند نکتهی ساده و البته کلیدی را رعایت کرد.
1.هشتگ های کسب و کار شما:
لیستی از تمام کلمات کلیدی یک کسب و کار باید آماده شود، لیستی از تمام عنوانهای کاری، ابزار، کلمات نامهای مهم مربوط به تاریخ کسب و کار و اصطلاحات خاص یک کسب و کار
2.هشتگهای یک پست:
هشتگ های مربوط به خود همان یک محتوایی که میخواهیم آپلود کنیم بسیار مهم هستند و اصلا در اینجاست که تنوع هشتگها در صفحهی ما بالا خواهد رفت،
در همهی پستهایی که ما منتشر میکنیم ممکن است چیزهایی در مورد موضوعات دیگری هم دخیل شود که دقیقاً موضوع کسب و کار ما نیست اما باید از هشتگهای مربوط به آن حوزه هم استفاده کرد تا قدرت دیده شدن آن پست بیشتر شود، برای مثال یک عکاس عکسی میگیرد از تهران و در آن آلودگی هوا نیز مشهود است، بنا بر این منتشر کنندهی این عکس نه تنها از هشتگهایی مثل «#عکاسی #عکاس و…» استفاده میکند بلکه باید از هشتگهایی مثل «#آلودگی_هوا #تهران و…» هم استفاده کند.
3.هشتگهای یک برند:
هر شرکت، سازمان و حتی یک شخص میتواند هشتگهای خاصی برای خود داشته باشد، اینکار به سازمان دهی پستهای ما در صفحهی سرچ هشتگ کمک میکند و همچنین تعامل ما و مشتری یا مخاطبمان را جذاب تر میکند، مثلا ممکن است مشتری هم پستی منتشر کند و از هشتگ مختص ما استفاده کند یا حتی میشود در ایجاد کمپینهای مختلف از مخاطب خواست که پستی با هشتگ ما منتشر کند.
به این هشتگ باید اهمیت داده شود و برای آن فکر کرد؛ میتوان از یک شعار کوتاه یا اسم برند یا شرکت استفاده کرد.
4.هشتگ های محبوب:
پر بازدید ترین و محبوبترین هشتگ ها را پیدا کنید و از آنها زیر پست ها استفاده کنید، قطعا این هشتگ ها بیشترین دنبال کنندهها را دارند و بسیار زیاد هم سرچ میشوند، بنابراین بدیهیست که استفاده از آنها به ما در بیشتر دیده شدن کمک خواهند کرد.
5.موج سواری با هشتگها:
از موجهای رسانهای باید استفاده کرد اگر موضوعی در جامعه در حال حاضر داغ است هشتگهای مربوط به آن را در پستهایتان بگذارید، قطعا در این روزها این هشتگها بیشترین سرچ را به خود اختصاص دادهاند و به دیده شدن پست شما کمک میشود.
همهی نباید ها در پنج مورد بالا:
شبکههای مجازی هر روزه هوشمندتر میشوند، و دروغ گفتن به آنها سختتر؛ بنابراین همهی هشتگها و البته پستهای ما و واکنش مخاطب را بررسی میکنند، در ادامه این فرایند به کسانی که دقیقتر و درستتر هشتگ میگذارند کمک میکنند تا بیشتر دیده شوند و بالعکس.
بنابراین باید با دقت به این موضوع دقیق تر هشتگ زد، البته که مدتیست اینستاگرام اجازهی گذاشتن بیش از سی هشتگ را در زیر یک پست نمیدهد.
با توجه به این موضوع در آخر به نکاتی در هشتگ گذاری نباید انجام داد اشاره میشود.
_ بالاتر گفته شد میتوان از هشتگهای محبوب استفاده کرد، اما اگر دقیقتر بگوییم باید از هشتگهای محبوب و مربوط استفاده کرد، هرگز چندین هشتگ محبوب را بدون اینکه به پست مربوط باشد استفاده نکنید؛ باید لیستی کامل از هشتگهای مربوط داشت و در هنگام نیاز از آنهایی که به پست ما مربوط میشوند استفاده کرد
_ همین مورد اول را باید در مورد سوار شدن بر موج رسانهای هم رعایت کرد.
_ هشتگها را خلاصه کنید هرچه هشتگها کمتر و دقیقتر باشند اعتبار بیشتری پیدا خواهیم کرد.
_ سعی کنید همهی موارد بالا را طوری ترکیب کنید که هشتگ گذاریهای متفاوتی داشته باشید، یکی از بزرگترین اشتباهات در هشتگگذاری این است که لیستی ثابت از هشتگها زیر تمام پستها آپلود میشود.
_ کلمات را به هم نچسبانید، بسیار دیده میشود که در هشتگگذاری به دلیل اینکه نمیشود از فاصله استفاده کرد کلمات به هم چسبیده هشتگ میشوند مثل «برجمیلاد» ، در مواردی مثل این از آندر لاین استفاده کنید مثل «برج_میلاد»
Comments